De Eredivisie en meer

Sinds vandaag staat een hele belangrijke kaart op de site... De uitslagen van de Eredivisie!

Oja, Noord-Brabant is aan de verzameling Nederlandse provincies toegevoegd. Nog even en de provincies zijn compleet. De zuiderburen worden trouwens niet vergeten, want we zijn druk bezig met meer detailkaarten voor België.

De werking van het kaarten zoeken is ook weer een beetje aangepast. Even een korte uitleg:

Kaarten zoeken doe je door in het hoofdmenu 'Kaarten Zoeken' te kiezen. Je komt dan op de zoekpagina. Vul een trefwoord in en klik op zoeken. Er wordt nu een lijst getoond met kaarten. Je ziet voor elke kaart een thumbnail van de kaart, de naam en beschrijving van de kaart en nog meer gegevens. Hieronder staat het in een plaatje:

De Kaartenlijst

Als je op het plaatje van de kaart klikt dan begin je met oefenen. Als je rechtsonder op de kaart het mannetje met het hangslot ziet dan is de kaart niet openbaar. Je moet ingelogd zijn om met de kaart te kunnen spelen.

Als je op de naam van de kaart klikt kom je op een pagina met extra informatie over de kaart. Op de informatiepagina staat hoe vaak de kaart gespeeld is, wie de highscore heeft en welke landen, plaatsen, wateren, enzovoort op de kaart staan. Je kan hier ook mee stemmen over de moeilijkheid van de kaart.

Als je de kaart gespeeld hebt kan je laten weten of je de kaart moeilijk of makkelijk vond. Daarmee help je andere gebruikers om sneller een geschikte kaart te kiezen.

Op de informatiepagina kan je ook een reactie achterlaten. Als je een fout hebt ontdekt, of je mist iets op de kaart, laat het dan zeker weten dan kunnen we de kaart verbeteren.