Uitbreiding Basiskaart Nederland - Argus Clou groep 6 thema 4

Beste Topomania,

Donderdag 14 maart hebben wij een toets van bijgevoegde kaart (zie scan). Met een eigen niveau op de Basiskaart Nederland komen we een heel eind, maar de volgende plaatsen missen daar:

Beverwijk

Maassluis

Noordwijk

Soest

Kunnen die 4 plaatsen toegevoegd worden aan de Basiskaart Nederland?

Als het kan voor 11 maart, want dan is er een studiedag die goed gebruikt kan worden om de topo te oefenen!

met vriendelijke groet,
Dominicus

 

P.S. Deze kaart hoort bij de aardrijkskunde methode van Argus Clou, groep 6, thema 4: Geloven op jouw manier. Voor de eerdere thema's kon ik steeds een eigen niveau maken op de Basiskaart Nederland (thema Nederland en het water, en thema Nederland, een wereldland. Alleen kunnen er maar 3 eigen niveaus gemaakt worden dus ik kom in de problemen als ik de volgende topotoets wil invoeren. Ik vind het jammer om een van de voorgaande thema's weg te doen, omdat het volgend jaar ook weer gebruikt kan worden! Is daar iets op te verzinnen? Of zal ik een tweede account maken waar iedereen dan op inlogt?

Image: 

Reacties

Hallo Dominicus,

De plaatsen zijn toegevoegd.

Wat betreft je vraag over de niveaus:

Er komt zeer binnenkort een aantal nieuwe mogelijkheden op de site, waaronder het kunnen aanmaken van meerdere versies van een kaart. Je kan dan zoveel aangepaste versies van een kaart maken als je wilt. Ik denk dat dit binnen twee weken beschikbaar is hopelijk is dat op tijd.

groeten,

David

Hartelijk dank, er wordt al druk geoefend door de klas!

Binnen 2 weken is op tijd, fijn dat er dan onbeperkt eigen versies van kaarten gemaakt kunnen worden.

groeten van Dominicus