Plaatsen link lukt niet

7 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
esdal
Plaatsen link lukt niet

Hoi,

Het lukt mij niet om de link van mijn eigen instelling op de website van de school te plaatsen. Hebben meer mensen dit probleem .....ik krijg bij het openen de melding dat de pagina niet is gevonden

Wie heeft een tip..

 

 

david

Als je de link naar de pagina doorgeeft kan ik er even naar kijken (mag ook per mail)

esdal

<a target="_blank" href="http://www.topomania.net/mapinfo/Afrika (overzichtskaart)?cl=874fdca28ad4f5fd10a89edda934cab9" title="Klik om naar de TopoMania site te gaan">Oefen toets 2 groep 8 met TopoMania</a>

 

Dit is de link van de kaart van Afrika. Ik heb er ook nog een van belgie-luxemburg die het niet doet..Of...ik doe iets verkeerd.

Alvast bedankt

david

Ik bedoel eigenlijk de link naar de pagina waar je dit probeert, de schoolsite dus. In elk geval ziet wat je nu hebt gestuurd er prima uit, dat moet werken. Misschien gaat er iets fout bij het plaatsen van de link in jullie eigen html, maar om dat te bekijken heb ik dus de url van die pagina nodig.

esdal

De door u opgrvraagde pagina is niet gevonden!

U heeft pagina http://www.obs-vlonder.nl/%3Ca%20target=%22_blank%22%20href=%22http:/www...(overzichtskaart)?cl=874fdca28ad4f5fd10a89edda934cab9%22%20title=%22Klik%20om%20naar%20de%20TopoMania%20site%20te%20gaan%22%3EOefen%20toets%202%20groep%208%20met%20TopoMania%3C/a%3E opgevraagd, maar wij hebben niets kunnen vinden? Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

  • De linkwaarop u klikt bevat een typefout
  • of de pagina is verwijderd/verplaatst
  • of, maar dit is zeer onwaarschijnlijk, heeft u het adres van de pagina handmatig ingetoets en bevat een typefout  ?

DEZE MELDING KRIJG IK OP ONZE WEBSITE:

HEB JE OOK EEN MAIL GESTUURD:

Naknak

Je ziet boven aan het schrem altijd de website, als je een pc hebt moet je op de linkermuisknop klikken en dan op kopierën. Bij een apple maak je de website eerst blauw, dat doe je door helemaal achteraan of vooraan te gaan staan daar te klikken ingedrukt houden en dan naar de overkant van de naam van de site te slepen. Als je dan de website blauw hebt gemaakt klik je opwijzig en daarna op kopieer. 

Daarna ga je naar de webite van de school en klik je op wijzig of op de linkermuisknop en klik je op plakken zet je er nog tekst bij en dan moet het er als het goed is staan.

Alvast suc6 ermee en ik hoop dat het lukt!

Groetjes Naknak

flotoYT

als je en andere software hebt is dat anders het beste is gwoon bij google en dan de url