Nieuwe plaatsen, gebieden, wateren, steden etc. graag toevoegen

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Mandy ter Schure
Nieuwe plaatsen, gebieden, wateren, steden etc. graag toevoegen

De volgende dingen worden niet herkend in topo mania en ik zou het zeer op prijs stellen dat deze wel erin zouden komen: Frankrijk:* La Grande Motte* île de Ré Denemarken:* Limfjord* Grote Belt* Kleine Belt Groot Brittanië:* Land's End* Loch Ness (in Schotland)* Giant's Causeway* Jersey* Guernsey Noorwegen:* Oslofjord* Setesdal* Hardangerfjord* Geirangerfjord* Trondheimsfjorden* Hardangervidda* Jotunheimen* Galdhøpigen* Mjøsameer* Gudbrandsdal* Romsdal* Vesteralen Ik hoop dat jullie mij hier mee kunnen helpen, want ik heb het hard nodig om te leren.  Alvast bedankt  ! Met vriendelijke groet,  Mandy 

bettina

Hallo Mandy,

De eerste plaats je noemt kon ik al direct vinden. Je moet zoeken onder La Grande-Motte en dan vindt je de plaats.

Voordat je plaatsen en/of gebieden aanvraagt moet je eerst zelf goed gezocht hebben. Hoe je dat kan doen kan je vinden in de tips die als een van de eerste berichten in het forum worden gegeven. De belangrijkste tip is dat je zoekt met de naam zoals die in de wikipedia gebruikt. wordt.

Omdat het toevoegen van nieuwe plaatsen en gebieden een tijdrovend karwei is wil ik je vragen eerst de lijst nog een keer door te lopen en pas als je zeker weet dat de plaats/gebied er niet bij staat hem aan te vragen.

Alvast bedankt voor je begrip

Mandy ter Schure

Hallo,

Ik heb het nagekeken. Die eerste staat er inderdaad in maar de rest toch echt niet. Jammer dat er alleen naar de eerste gekeken word..

bettina

De overige zullen we bekijken, je hoort nog.

bettina

Alle ontbrekende onderdelen zijn toegevoegd. 

Mandy ter Schure

Bedankt !