De Wereld, Flevoland en Zeeland

Er staan weer drie nieuwe kaarten op de site. Allereerst is er een mooie wereldkaart met belangrijke landen, plaatsen, rivieren en zeeën. Natuurlijk passen niet alle landen en plaatsen op 1 kaart dus hebben we een keuze gemaakt. Hopelijk staat alles wat je moet leren er op.

Er zijn ook weer twee Nederlandse provincies toegevoegd: provincie Zeeland en provincie Flevoland. Beide kaarten hebben drie niveaus die steeds moeilijker worden. Als je niveau drie uit kunt spelen krijg je zeker een voldoende voor je toets.

De meeste kaarten hebben trouwens verschillende niveaus. Meestal krijg je in elk niveau meer kaartonderdelen, dan is niveau 1 het makkelijkst en niveau 3 het moeilijkst. Maar er zijn ook kaarten waar de niveaus uit verschillende kaartonderdelen bestaan, bijvoorbeeld op niveau 1 de landen, op niveau 2 de hoofdsteden en op niveau 3 landen en hoofdsteden.

Omdat het per school nogal verschilt wat je moet leren, komt er binnenkort een vierde niveau bij voor alle kaarten. Dat is een niveau waar je zelf kan instellen welke onderdelen je wilt oefenen.

Veel plezier met de nieuwe kaarten!